Filem Transformers 4, Dipawagam 2014

ads 1


.
Antara filem yang pasti dinantikan oleh peminat-peminat tanah air. Setelah begitu banyak andaian dan cakap-cakap kosong, akhirnya filem Tranformers yang ke 4 sudah pasti akan ditanyangkan mengikut jadual iaitu pada bulan 6, tahun hadapan (2014).
Edisi ke-4 ini diberi tajuk Transformers: Age of Extinction. Masih menggunakan pengarah yang sama seperti filem-filem Tranformers sebelum ini iaitu Michael Bay. Tetapi apa yang pasti ke semua pelakon-pelakon yang pernah membintangi siri Transformers sebelum ini tidak akan membintangi filem terbaru ini, malah menurut pengarahnya lagi watak robot juga akan diubah keseluruhannya dengan bentuk yang baru.
transformers_age_of_extinction (1)

Untuk kali ini watak utama akan dibintangi oleh “Hero Hollywood” yang terkenal iaitu Mark Wahlberg, dibantu oleh pelakon remaja yang “Hot” iaitu Nicola Peltz (pernah membintangi filem The Last Airbender) filem adaptasi dari siri kartun popular di Amerika iaitu Avatar.
transformers_age_of_extinction (11)
Mark Wahlberg sebagai Cade
transformers_age_of_extinction (7)
Nicola Peltz sebagai Tessa
——————————————————————————————————————————————–
Di set pengambaran Tranformers 4
transformers_age_of_extinction (2)transformers_age_of_extinction (3)transformers_age_of_extinction (4)transformers_age_of_extinction (6)transformers_age_of_extinction (8)transformers_age_of_extinction (5)
——————————————————————————————————————————————-
Optimus Prime yang baru!
transformers_age_of_extinction (9)transformers_age_of_extinction (10)
ads 2

0 Response to " Filem Transformers 4, Dipawagam 2014 "

Post a Comment