Jep Akui Rapat Dengan Wanita Bernama Nazeera

ads 1


“Sebenarnya saya tak tahu nak cakap macam mana…Tetapi buat masa sekarang, dia wanita paling rapat dalam hidup saya.

“Kami sudah kenal sejak enam tahun lepas…Tetapi selepas empat tahun berkawan, kami bawa haluan masing-masing selama dua tahun.

“Tetapi awal tahun lalu kami bertemu kembali dan selepas beberapa kali keluar makan bersama, kami kembali akrab,” jelas Jep (Sepahtu) mengenai sekeping foto dia bersama seorang wanita dikenali sebagai Nazeera Sardi yang dimuat naik (repost) di akaun Instagram miliknya baru-baru ini.

Bagaimanapun Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin, 29, berkata, dia enggan menjelaskan status perhubungan tersebut mahupun mendedahkan lebih lanjut identiti wanita berkenaan.

“Cukup jika saya katakana, dia kawan lama saya…Saya pernah bawa dia pulang ke kampung untuk bertemu keluarga saya.

“Saya juga kenal keluarga dia. Tapi ini cerita enam tahun sudah la,” katanya yang ditemui pada majlis pengumuman peserta Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) di Hotel Le pada Selasa.

Tambah Jep lagi dia tidak berniat untuk merahsiakan tentang status hubungannya dengan gadis tersebut daripada peminat.

“Tiada apa yang perlu dirahsiakan. Sebab itu saya memuat naik beberapa foto kami di Instagram.

“Untuk bercerita lanjut tentang hubungan saya dengan dia, saya rasa tak perlu kerana perkara ini melibatkan hati, biarlah hati saya seorang saja yang tahu,” katanya.

Apabila ditanya adakah tujuannya memuat naik foto terbabit kerana mahu menutup gosip yang mendakwa dia sudah bertunang, Jep menafikan.

“Saya letak gambar tu sebab nak buktikan saya bukan gay,” katanya ketawa.

Terdahulu, sebuah akhbar mingguan melaporkan Jep telah mengikat tali pertunangan pada awal Januari 2014 dengan wanita sekampung dengannya di Kluang, Johor.

sumber
ads 2

0 Response to " Jep Akui Rapat Dengan Wanita Bernama Nazeera "

Post a Comment