Inilah Wajah Bakal Isteri Shahrol Shiro Yang Sangat CUN !!

ads 1Oleh Syakireen Othman

Sebelum ini terdengar ura-ura yang mengatakan bahawa Shahrol Shiro bakal mendirikan rumahtangga di media tempatan. Dan secara eksklusif menerusi porgram SATE di ERA fm, Shahrol telah mengumumkan tarikh nikahnya pada 18 Mac 2016.  

Untuk makluman, wanita pilihan Shahrol turut berasal dari Kluang dan namanya ialah Nor Farhanah Syamimi berusia 26 tahun dan terlibat secara langsung dalam menjalankan perniagaannya sendiri. Shahrol dan bakal isterinya bakal bernikah di Dewan Kampus Intan Wilayah pada tarikh yang ditetapkan seperti yang telah diumumkannya.

Majlis persandingan bagi pihak belah perempuan ialah pada 19 Mac 2016 dan bagi pihak lelaki pula, Shahrol memilih untuk memberitahu kelak dalam bulan Julai nanti. Ditanya mengenai persiapan perkahwinannya, Shahrol dan bakal isteri kini sedang giat mempersiapkan apa yang patut dan beliau akan menjalani kursus perkahwinan pada 6 Februari 2016. Kami di ERA fm turut mendoakan agar segala-galanya berjalan lancar untuk Shahrol dan juga bakal isterinya.

 
ads 2

0 Response to " Inilah Wajah Bakal Isteri Shahrol Shiro Yang Sangat CUN !! "

Post a Comment