MINUM 1 GELAS JUS INI SETIAP PAGI UNTUK KEMPISKAN PERUT!

ads 1 Pisang mempunyai banyak manfaat antaranya adalah untk meurunkan tekanan darah, menurunkan berat badan, bertindak sebagai anti kanser, melancarkan sistem penghadaman dan banyak lagi manfaat lain. Kandungan karborhidrat dalam pisang...

MINUM 1 GELAS JUS INI SETIAP PAGI UNTUK KEMPISKAN PERUT! 

Pisang mempunyai banyak manfaat antaranya adalah untk meurunkan tekanan darah, menurunkan berat badan, bertindak sebagai anti kanser, melancarkan sistem penghadaman dan banyak lagi manfaat lain.
Kandungan karborhidrat dalam pisang boleh membantu untuk menurunkan berat badan kerana pisang terdapat 110 kalori. Pisang juga menjadi salah satu sumber tenaga dan kaya dengan vitamin C serta B6,  mineral, seperti kalium, magnesium dan serat yang tinggi.
Selepas mengambil pisang, anda akan berasa tidak terlalu lapar berbanding anda mengambil makanan lain. Ramai orang mengambil pisang pisang sebagai makanan utama untuk menurunkan berat badan. Disini kami kongsikan resepi minuman yang berasaskan pisang untuk membantu anda menghilangkan perut buncit.

Bahan – bahan:

1 biji pisang
2 sudu makan biji rami (Flaxseed)
1 biji limau nipis
1/2 caean yogurt tanpa lemak
1 sudu teh minyak kelapa
1/2 sudu teh serbuk halia
2 sudu makan susu protin – jika ada

Cara menyediakannya :

Campur semua bahan dan kisar sehingga menjadi minuman. Selepas itu minum setiap pagi semasa perut kosong untuk mendapat hasil yang memuaskan!
Selamat mencuba!


ads 2

0 Response to " MINUM 1 GELAS JUS INI SETIAP PAGI UNTUK KEMPISKAN PERUT! "

Post a Comment